Blogeissa kiertää nyt tämä ihan hauska kuvajuttu.

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.

2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

Mielessä kävi kyllä, että en laita, mutta tässä tämä nyt on. Kuva on sitä paitsi lymyillyt aivan väärässä kansiossa - tilkkublokeissa!

Tämä on tekemäni kipsiveistos yhdeltä taidekoulun kuvanveistokurssilta. Aika näköinenkin. Seuraavalla veistokurssilla muovasimme kuvaa kevytsoraharkkoihin ja viimeistään silloin oli uskottava, ettei minusta tule ainakaan kuvanveistäjää. Allergiaoireilu paheni niin, että sen jälkeen olen kiertänyt mahdollisimman kaukaa rakennustyömaat, välttänyt kulkemista keväkaduilla ja tehnyt puutarhatyöt vain sopivan kosteilla keleillä - ei liian kuivaa, ettei paljon pölisisi eikä liian märkää, etten myllää paljon homeitiöitä esiin. Pian valmistumisen jälkeen oli pakko uskoa, etten myöskään tee grafiikkaa enkä muutakaan tuoksuvaa. En voi mennä paikkoihin, joissa joku polttaa tupakkaa, joudun muiden ihmisten tuoksujen takia vaihtamaan paikkaa julkisissa kulkuneuvoissa jne. Jos en olisi samoihin aikoihin tärvännyt kättäni, olisin vielä jatkanut liuottimien kanssa työskentelyä ja saanut ehkä oireet vielä pahemmiksi. Nyt tämän kanssa tulee ihan kohtalaisesti toimeen. Lapsuudesta asti kyteneet haaveet romahtivat, olin aika maissa.

Jossakin ulkopuolisen taiteilijan kritiikissä sen kertainen henkilö sanoi, että muotokieleni sopisi hyvin myös tekstiileihin.

Käteni kaipaavat paljon toimintaa ja niiden ollessa jouten, oireet alkavat tuntua ensimmäisenä korvien välissä. Turhautuminen purkautuu kiukuttemalla. Nykyisen työskentelymateriaalin valinta ei ole pölytön, mutta tuoksuton.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Tämän voi tästä napata mukaansa kuka vaan kuvahaasteesta kiinnostunut.