Mitä vieraat vastaantulijat tekevät, jos heille hymyilee?

1241447111_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaukasian pitkäpalko eilen.

* Jos vastaantulijalla on lapsi(a) tai koira, he todennäköisesti ovat tottuneet siihen, etä vastaantulijat voivat hymyillä ja toisinaan jopa sanoa muutaman sanan.

* Katsovat muualle, niin etteivät edes näe, että joku hymyilee.

* Huomaavat, vaivaantuvat ja katsovat äkkiä muualle, kun ei kerran tunneta. Kiiruhtavat vähäksi aikaa askeliaaan, hulluko lienee, kun yksikseen virnuilee.

* Hymyilevät arasti takaisin, mutta eivät tervehdi tai sano mitään. Katsovat taakseen, että pitikö sittenkin tuntea tuo - ei vain millään muistu heti mieleen.

* Hymyilevät, päästävät huulien välistä arasti puoli tervehdystä ja jäävät empimään antaisko tulla lopunkin vai koittaisiko nielaista jo alkuun lähteneen tervehdyksen takaisin, kun ei juuri silloin muistu mieleen, kuka vastaantulija on.

* Hymyilevät, tervehtivät ja hiukan säikähtävät, kun ei oltukaan tuttuja. Joku miettii päiväkausia, että kukahan kumma se oikein oli ja missä ihmeessä olen sen voinut tavata. Joku toinen toipuu hetkessä ja on iloinen, että jollakulla on hyvä päivä.

* Hymyilevät, tervehtivät, voivat alkaa juttelemaan. Muutamakin puolituntunen on vierähtänyt kävelyteillä täysin ventovieraiden kanssa.

1241447148_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ekat narsissit kukkivat jo.