Viikko sitten oli puistossa vielä kaunis koivukuja, puiden alle muodostui värikkäitä lehtimattoja. Hornetien jylinäviikon jälkeen tuntui hiljaisuus hienolta. Eipä silti, ei koneet häirinneet. Useampaan kertaan seisoskelin katselemassa ja koitin kuvatakin, mutta aika huonoja otoksia sain. Digikamera on hidas ja hornetit pyyhälsivät 1200 kilsaa tunnissa. Niiden kuvaminen ei ollut niin tärkeää, että olisin opetellut ajoittamaan laukaisun just nappiin.

Olen koittanut varautua kylmää vastaan, mutta vähän liian harvakseltaan puikkoni heiluvat, että saisin valmista. Huivi, pipo ja lapaset ennen pakkaksia. Huivi on kohta valmis, mutta muut... jos nyt edes tänä talvena. Olisi pitänyt valita paksumpi lanka. Huivista on jo neljäs versio puikoilla. On muuttunut malli ja lopulta vielä puikkojen kokokin. Kohta huivi on valmis.

Eilen satoi vähän lunta ja oli liukasta. Olin kruisailla talon kulmalla itseni nurin heti ekoilla lumilla. Illalla osasinkin sit jo liikkua hitaammin. Aamulla satoi vettä ja nyt on ilma sakeanaan räntää.

Opistolta tullessa naapuritalon lippu vielä jaksoi liehuttaa ruotsalaisuuden päivää. Menin katsomaan jaksaako se vielä liehua vai riippuuko märkän liki lipputankoa ja hups - lippu alkoi yhtäkkiä pudota. Onkin sen verran hämärää, että talkkari tai muu lippuvastaava olikin jo laskemassa lipun alas.