Niin! Kun muutin, paperirullat saivat häädön vanhasta punamultatynnyristä ja sen valtasivat tilkkutyöt. Töiden ympärillä oli kankaita. Niiden paikoilla on varmaankin nyt uusia kankaita, kun eivät mahtuneet takaisin kaappiin.

Ostin yhtenä päivänä vanhan matkalaukun. Niitä käyttivät Matkun tapettitehtaan esittelijät - joskus. Googlasin, tehtaan nimi löytyi, mutta ei sitä, milloin se on toiminut.  Sinne poiketaan kotiseuuretkillä. Semmoinen tapettikirjakin mulla on ollut, vaneri taustalla ja luultavasti juuri ja juuri mahtui laukkuun, pari päällekkäin eikä kantajan tarvinnut käydä punttisalilla. Tapeteista tuli lahjapusseja, kirjekuoria ja olen taitellut niistä yhden kirjan - kannet puuttuvat.

Laukun koko on 96x64x18 cm. Hain vähän pienempää, mutta kun hetken mietin, niin halusinkin tuon. Siisti sisältä ja päältä sopivan kulunut. Kulmissa on raudat ja paksut nahkahihnat on vielä hyvässä kunnossa. Laukku on sisältä tapetoitu.

Kun sillä ei enää ole tapetointiin liittyvää sisältöä, niin sisustukseen kuitenkin. Täytin laukun tilkkutöillä. Niitä on siellä nyt 33, muutama mahtuu vielä. Ja peperirullatkin pääsivät takaisin entiseen kotiinsa :)

Jess!!!