Mariannen touhuiluissa on menossa taikapallovaihto. lmoittautumisten jälkeen sain sähköpostissa kyselyn ja omien toivevinkkien jälkeen jäin odottelemaan, kelle kerisin taikapallon.
Oman palloni pyöräyttelin valmiiksi jo viikko sitten, mutta vasta eilen ehdin viedä postiin. Aika jännittävää tehdä jotakin henkilölle, josta ei aiemmin tiennyt mitään.

Säännöt:
* keritään vähintään 100g lankaa uudelleen kerälle lisäämällä väliin pieniä yllätyksiä
* lanka ei saa olla keinokuitua, ellei vastaanottaja sitä erityisesti halua
* lankaan ja yllätyksiin käytetään yhteensä 10-15€ (lähetyskuluja ei lasketa mukaan)
* yllätyksiä vähintään 6kpl
* omia varastojaan saa vapaasti hyödyntää, kunhan kaikki on siistiä ja ehjää ja voi olla varma päässeensä tuohon sovittuun summaan
* jos laitat namusia, muistathan varmistaa ettei lanka tahriinnu


Postipoika toi palloni perjantaina juuri, kum olin lähdössä vanhempieni luokse. Illalla kotiin palattua oli mukava keriä esiin yllätyksiä. Saa nähdä huoliiko vuodatus tänään päivitykseni, niin paljastuu muillekin, mitä pallo kätki sisäänsä.

Tämän verran kurkkasin sisältöä ennen lähtöä. Sattumaa vai blogista bongattua leppissympatiani. Joka tapauksessa jo alku vaikutti lämpimästi.

Kerän päällä oli raitalangat ja koko ajan alkoi pilkisti lankojen välistä jotakin uutta.

Suklaasta on pakko kertoa... Olin aamulla kaupassa karkkihyllyn edessä ja kävin kamppailua itseni kanssa. Tummaa suklaata - tulee syötyä vähemmän, terveellisempääkin - vai vaalea, äitelää, pehmeää, joka leviää mukavasti suuhun ja hellii kaikkia makuhermoja. Tummaa. Mutta pitäiskö viikonlopuksi ostaa hätävara, jonka kuitenkin söisin heti, kun ehdin kotiin. Joku viikko sitten söin tuommoisen hätävaran jo kauppamatkalla. Joku aptukka, vaikka Geisha. Kyllä. Ei. Kyllä. Ei. Kyllä. Eipäs! Siis ei. Haikeana ajattelin sitä monta kertaa kotimatkalla, vaikka myös tyytyväisenä - olin pitänyt itseni aisoissa. Ja sitten illalla taikapallosta putkahti esiin Geishapatukka. Jess!!! Kyllä maistui hyvälle - lisänä vielä kielletyn hedelmän maku. Ihanaa!

Pallon pohjana oli kaksi pientä paperikassia. Toissa viikolla loppui edelliset, joten ostos/työlistalla oli jo seuraavat.

Ja tässä koko sisältö.

Kiitos Riina!