Noo... ulkona on pilvistä, aamulla satoi reilusti vettä, nyt jo poutaa. Mutta tilkkurintamalla tuiskuttaa. Edellisessä postauksessa tästä, kirjoitin, että projekti jatkuu. Siitä, mistä piti tulla yksi työ, tulikin kolme pientä. Ostin tähän eri kokoisia kirkkaita helmiä, mutta ehdin hävittää ne jonnekin ompelutarvikkeiden kaaokseen ennen kuin olisi ollut aikaa ommella niitä, joten vuosien varrella hankittu pienien helmien varasto hupeni taas vähäsen.
Tuiskut valmistuivat jo jokin aika sitten, mutta unohdin kuvata ne ennen kuin menivät odottamaan opiston näyttelyyn ripustamista ja nyt odottelen, että palautuvat kotiin. Tuisku isona tai jokin näistä pienistä oli tulossa tilkkukalenteriin, mutta kun se hanke kariutui, niin nämä päätyvät ainakin vähäksi aikaa samaan osoitteeseen kuin monet monet muut tilkkutyöni - isoon matkalaukkuun työpöydän alle tai pahvilaatikkoon vaatekaappiin.







Jotain valmiiksi joka kuukausi... Aika vähän olen saanut valmiiksi, vaikka pitikin haasteen myötä innostua ylipäätään ompelemaan enemmän ja ennen kaikkea saada kasa keskeneräisiä valmiiksi. Yksi taas välillä jo hukkaan joutunut työ on vähän jatkunut ja toinenkin aika vanha odottaa työpöydällä. Ja sitten se iso korillinen kapin pohjalla: aloitettuja, joista en kaikista enää edes muista, mitä niistä on pitänyt tulla: Monenlaisia kokeiljua, joista en alunperinkään ole tiennyt mitä niistä voisi tulla, kunhan olen kokeillut jotakin tekniikkaa tai materiaalia. Mutta se kori huutelee kaipaavansa tulla käsitellyksi ja valmiiksi, joten eiköhän se siitä vähitellen. Tämmöiset haasteet pistävät omantunnon kolkuttamaan...