Hei kaikki!
Tässä luvattu tiedotus uuden Vuodatuksen rakentamisen etenemisestä.

Huomhuom! Keskiviikkona 23.1.2012 suljemme vanhassa Vuodatuksessa mahdollisuuden kirjoittaa uusia kirjoituksia tai kommentoida vanhoja. Tämä on välttämätöntä, jotta sisällöt saadaan siirrettyä uuteen Vuodatukseen ilman ongelmia. "Sulku" kestää noin viikon ja ilmoitamme erikseen sen päättymisestä.

Kertauksena viime vuoden lopun tapahtumista, otimme Roheana Vuodatus.net -palvelun kehittämisvastuun joulukuussa. Käytännössä palvelun taustajoukot vaihtuivat siis täysin. Tavoitteenamme on varmistaa, että suomalaisilla on tulevaisuudessakin Suomessa ylläpidetty ja Suomessa toimiva maailmanluokan blogipalvelu pelkkien ulkomaisten vaihtoehtojen sijaan.

Uuden vuodatuksen aikataulu?
Uusi Vuodatus valmistuu tiukassa puristuksessa, mutta aikataulussaan. Uuden palveluun käyttöönotto tapahtuu seuraavan kahden viikon aikana, joka tapauksessa ennen kuun vaihtumista.

.........

Mitä seuraavaksi?
Jännitetään! Rakennamme version valmiiksi ja sitten tehdään yhdessä hyppy uudelle alustalle. Varoittelemme edellisen kappaleen mukaan jo tässä vaiheessa, että pieniä hikkoja voi esiintyä kokonaisuuden suuren laajuuden vuoksi uuden Vuodatuksen ensimetreillä, mutta pyrimme korjaamaan ne tuultakin nopeammin!

Nostetaan Vuodatus taas yhdessä Suomen ykkösblogipalveluksi!

@-------)--------------------------------
   @-------)------------------------------

No, odotellaan ja jännitetään.