Ensimmäisen kerran törmäsin tähän Hannelen blogissa.

Googlaa oma nimesi "Maija on" ja katso mitä saat.

 

Maija on…

1. Maija on suosittu suomalainen naisen etunimi. (Vuosina 1899 – 2007 39138 Maijaa, viime vuonna yksi. Enkä minäkään ole oikeasti Maija…)

2. Maija on kauppatieteilijän ja humanistin sekoitus. Hän on kiinnostunut kirjallisuudesta, taiteesta ja musiikista sekä ennen kaikkea purjehduksesta. (Nuo ekat luonnehdinnat…hmmm. Kiinnostuksen kohteet osuu oikeaan paitsi purjehdus – toisaalta, en ole koskaan purjetinut.)

3. Maija on paras! (Kiitos!)

4. Maija on kuullut työtoveriltaan aikuiskasvatustieteen approbaturista… (En jaksa muistaa. Minulla on ollut viimeksi työkavereita 24 vuotta sitten, vähän ennen, kun tulin toisen kerran äidiksi.)

5. Maija on myöhässä, koska iltapäiväruuhka oli hyvin paha. (Anteeksi nyt, useimmiten kuitenkin hyvissä ajoin.)

6. Maija on nuori tyttö aivan aikuisuuden kynnyksellä. ... Mutta kotona Maija menee peilin eteen. Onkohan hän sittenkin hieman liian tukeva. (Melko korkealla olisi nuoruuden ja aikuisuuden raja, mutta peilin kertoma on kyllä totta.)

7. Maija on tuonut jo vuosia meille tuoreimmat peliuutiset ja arvostelut uusimmista peleistä. Ilman hänen lähes hunajalta kuulostavaa ääntään olisi tässä… (Onkohan nyt mennyt henkilöt vähän sekaisin.)

8. Maija on ihan tyhmä (Nyt alkoi itkettää…)

9. Maija on työelämään tutustumisjaksolla Lehden toimituksessa (:D)

10. Maija on poimittu talteen yhdessä pentunsa kanssa autioituvalta (Oli ehkä kuopus-pentu, olemme meillä kehnoimmat suunnistajat.)

11. Maija on niin pieni ja syö kuin pikkulintu. (Olisikin…muuta ei vie tuuli…)

12. Maija on ehdolla kolmen Emman saajaksi 14.3. Helsingin kulttuuritalolla järjestettävässä Emma-gaalassa. (Pahus, mikään ei pysy pitkään salassa!)