Täysin ompelematta en malttanut joulun aikaa viettää,  vaikka talo olikin täynnä väkeä. Yhtenä päivänä kiinnitin liimaharsolla silkkipalan pohjaksi, leikkasin korttikokoja ja viimeisestä vähän isomman palan. Pikkuhiljaa lisäilin niihin jotakin.



Tuo sininen kaitaleenpätkä löytyi lattialta. Ajattelin ensin leikata spiraalia, tuli kuitenkin kulmikasta. Kun kuvio ei jatkunut luontevasti enää kolmanteen osaan, niin tein siitä erilaisen.



Edellisestä jääneet leikkuutähteet ja yhden kuvion verran uutta, mustan shifonkinauhan alla ja lisänä askartelukaupan muovihelmiä.



Mustan shifonkinauhan alla fasaanin sulka, mustaa pitsiä ja sen alle pujotin kuviollisen kimalteisen shifongin hulpiota.



Neulelankaa ja höyhen.



Kuvansiirtoliimalla kankaalle siirtämäni vanha kiiltokuva ja anopin antaman pitsipalan ripettä. Pitsin sisäosia olen käyttänyt muualle ja yläosaan olen kirjonut pitsille jatkoa koneella.



Loppupala korttipohjasta, vähän leveämpi kuin muut. Luultavasti viimeiset palat tuosta vihreästä pitsistä. Reunoilla olen jatkanut kapeita osia ihan tavallisella ompelulangalla käsin kirjomalla.

Vielä on muutama kortti vaiheessa. Näkynevät täällä joskus.