Kun en enää jaksanut istua tietokneella hommissa, siirryin ompelukoneelle. Tämä yksi kortti oli jo melkein valmis. Silitin siihen liimaharson avulla taustan ja ompelin reunan.

Tässä on yhden murheenkryynin resori. Ostin tuota lankaa poistokorista suunnilleen hartiahuvin verran. Kesäälä katselin jalkapalloa (!!!) ja huivi edistyi hyvää vauhtia. Lienen keskittynyt vähän liikaa peliin tai johonkin muuhun kuin neuleeseen - siitä tuli melkoisen epämuodostunut. Purin ja jätin hautumaan.
Joulun alla aloin tehdä siitä hihatinta pyöröpuikolla. Silmukat tarttui kaiken aikaa pyöröpuikon muovin ja puikon liittymäkohtaan - kunnes meni hermot ja työ alkoi taas muuttua keriksi. Tämä resori ei suostunut purkautumaan kuin pieninä pätkinä, joten heitin sen korttiverstaalle. Lopputulos näkyy tässä.



Pohja on tummaa violettia silkkiä. Aloitusreunassa on ryppylanka ja ompelin sen pohjaan kiinni. Silmukat kiinnitin helmien kanssa ommellen. Kukkapohjan pujottelin helmilangalla.





Hihatin on muutaman tv-ohjelman jälkeen kokoamiskunnossa. Pitäsiköhän tehdä lopusta langasta resoreita. Ei tarvi päätelläkään, sen kuin kiskaisen puikon pois!