Sininen ikkunassa pitää paholaisen loitolla. Työhuoneen ikkunanpokassa oli vuosia sininen origamiperhonen. Lopult se lakkasi olemasta kovin sininen ja heitin roskikseen. Paholaisten määrissä en huomannut mitään eroa ennen tai jälkeen sinisen.

Inkiväärin blogin kollaasiväri tällä viikolla on sininen. Blogista on linkit muihin sinisiin kollaaseihin. Meillä on paljon sinistä, sohva, nojatuolit, verhojen kuviot ja esineissä...

1241076052_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sinistä keittiöstä. Tarjotin on siskoni indigolla värjäämästä kankaasta. Muumi seisoskelee jo toisen liesituulettimen päällä. Pojilla alkoi olla jokin pikkuötökkä tietokoneiden päällä. Kerran aloin kysellä niistä. Oneea tuottavia maskotteja, sellainen pitää olla joka koneella, että se toimii hyvin. Nappasin samantien pöydältä pääsiäismunasta tulleen muumin ja kiikutin liesituulettimen päälle tuomaan onnea ruoanlaittoon. Se on kököttänyt siellä ainakin kymmenisen vuotta. Iso muki tosi pahaan kahvihampaan kolotukseen, voi käyttää myös muuten. Sinisen kukkienkastelukannun ostin tekijältä Tampereen käsityömessuilta. Kysyin pitääkö se vettä. Ilmeestä näin välittömästi, että suurempaa epäluottamuslausetta tuskin olisin voinut sanoa ja kaduttaa vieläkin. Tiskiharja on jouhta ja erittäin hyvä. Joskus noita ei löydy mistään, mutta ostan aina useamman kun niitä näkyy. Paras mahdollinen (paitsi pari ekaa tiskiä jouhista lähte vähän tympeä haju), kestää moninkertaisesti sen mitä muoviharja. Mutta kloritea ei kestä ollenkaan.

1241076733_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sinistä olohuoneesta. Enkelimekko - Pia Häggblom, Haaveileva pariskunta - Tiina Ranta, grafiiknavedos - Meimi Mäkelä. Tuo pysti on omatekemä. Mosaiikilla päällystetty iso virtahepolipas on pikkusiskon päällystämä, Mersu. Lintu on mun eka ja lähes ainut lasityö. Olin viikon kurssilla, innostuin, mutta juuri silloin ei ollut rahaa ostaa työkaluja. Jos olisi ollut, tekisin ehkä nyt paljon lasia enkä tilkkuja. Kurssikaveriksi houkuttlein pikkusiskon ja hänelle näistä tuli ammatti. Pölyinen lasimuna lintuhäkistä.