Päivällä ystävä soitteli, että onko kaikki ok. ???. miten niin? Kello oli jo yli puolen päivän, eikä blogissa ollut uutta päivitytstä viikonlopun jälkeen. Olen ihan ok, tai ainakin melkein. Pakkaan tavaroitani.

Olen muutaman kerran harjoitellut Ellin (2 v 5 kk) kanssa puhelimessa puhumista ja kerran saanut irtoamaan kuultavakseni muutaman sanan lauseenkin. Skypessä näen leluesittelyjä, mutta keskustelu ei oikein vielä suju.  Kotona Elli on tavattu istuskelemassa milloin mitäkin kädessä ja käsi korvalla ja pulisemassa - "puhun mummun kanssa puhelimessa".

1241446291_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen puhuin jonkin aikaa pojan kanssa ja Elli huuteli kommenttejaan taustalla. Puhelu loppui ja kohta poika soitti uudelleen. Elli oli saanut raivarin, kun ei ollut saanut puhua mummun kanssa. Juteltiin sitten, siis minä puhuin ja Elli hengitti jännittyneenä ja kun sanoin, että kuulen hengityksen, niin johonkin väliin Elli kuiskasi "joo" ja alkoi hengittää äänekkäämmin. Harjoitukset jatkuvat. 

Elli sanoo, että mummu puhuu vaatepuhelimeen. Niinpä. Mummulla oli sininen kännykkäpussi, puhelimen vaate. Viimeisten lumien aikaan Forssassa luin tekstiviestiä ja kadun yli mennessä vain sujautuin puhelimen takaisin reppuun. Myöhemmin huomasin, että kännykkäpussukkaa ei ollut missään. Palasin kohta puoliin samaa reittiä, mutta ei ollut enää pussia kadullakaan. Pitäisi ommella kännykälle kesävaate.