Keskeneräistä ei pitäisi...mutta tässä nyt tulee kuitenkin. Muutenkin eteinen on nyt vähän hautumassa.

Kun eteinen on pieni, niin sitä on melko hankala sisustaa kätevästi. Alunperin tuossa oli tavallinen naulakko. Kun siihen laittoi takin vaatepuuhun, niin se piiskasi poskille aina ohikulkiessa. Joskus pari asuntoa sitten meillä oli eteisessä sama tilanne ja silloin sinne laitettiin hylly ja siihen ovenkahvoja vaatepuille niin, että ne sai seinän suuntaisesti. Tähän mahtuu hyvin kuusi vaatepuuta.

Punamultalaudat ovat lapsuudenkotini makasiinista. Harjauksen jälkeen niistä tuli kauniin punaiset. Laudat on lakattu. Koukut ovat käsin taottuja. Laukuille pitäisi löytää vähän isompi ja sit saisin siirrettyä yhden pienen tuolle aniliininpunaiselle sokerikuorrutuslaukulle. Näin sen lahjatavaraliikkeessa vuosia sitten ja sanoin jo heti ovella, että se on niin hurja, että se on mun. Lestit sain Ritukalta Turusta muutama viikko sitten. Kenkäkaappi on kätevä, vain 17 cm leveä - maksimissaan 20 cm olisi mahtunut. Kaapilla on vain etujalat, se nojaa seinään ja on ruuvattu siihen kiinni. Lattialla kengät pitää laittaa ihan seinän viereen peräkkäin, muuten ne ovat oven tiellä.

Olen kahden vaiheilla, maalatako hyllykannakkeet ja ovenkahvat tummiksi vai ei. Punamullan väri ei ehkä onnistu, joten ne voisi olla jotakin ihan muuta.

Ne sammalet. Edellisen naulakon jäljiltä seinään jäi näkyviin yksi ruuvinreikä. Mietin siihen monenlaista ja kerran valittelin siskolle, ettei mikään tunnu sopivan. Tuo viimetalvinen heijastin sattui olemaan hyllyn kulmalla ja laitoin sen siihen päälle. Siitähän meillä riemu ratkesi ja sammaloitumisideat alkoivat pursuilla. Ratkoin heijastimesta hakaneulan pois ja ruuvasin heijastimen peittämään reikää. Siitä alkoi eteisen sammaloituminen. Toinenkin haijastinlangalla reunustettu sammal on tulossa ylähyllyn alapuolelle, kunhan löydän ne loput heijastinlangat. Siinähän ne oli juuri yhtenä päivänä kädessä, mut nyt ei missään. Yksi pieni sammal on jo virkattuna, mutta ei pääteltynä. Ainakin pari vanhaa naulanreikää on laudoissa näkyvillä, ehkä ruuvaan sammalet niihin niihin tai ehkä jätänkin reiät näkyviin.

Tänään koitin siirtää ompelupöydän raivaamista tuonnemmaksi ja ompelin tilkkupäällisiä vaatepuihin, yhtään ei ole vielä ihan valmiina. Tavallaan siivousta tuo ompelukin, mutta hitaanlaista.