Inkiväärin blogin värikollaaseissa kokoamme tällä viikolla keltaisia.

Parvekkeen kukkia, työkalupakin kahva, mittanauhaa, lahjakassin iloinen lehmä ja kirjan selkä. Pisteet iin päällä ovat roskapussin kulmaa ja perunalastupakkauksen tekstiä. Tietynmerkkisiä pahvitörppölastuja pitää syödä silloin tällöin purkkien takia... Purkit ovat sopivan kokoisia pienten kuusikulmiokukkien säilytykseen ja solarigrafioiden valotuspurkkeina.

*************

Tästä näyttää tulleen samalla vähän tilannetiedotusta, vaikka en ensin niin ajatellut. Tuon lopussa olevan viestin innoittamana olin ajatellut syvätä lehmän ja laittaa sen potkimaan keltaisia palloja, mutta tehdessä kuva muotoitui toisenlaiseksi.

Työkaluja uuteen elämään ovat löytynyt. Toissa aamuna laitoin siskolle viestin, että onpas vahva olo. Vastaus: "Olin NN:n kanssa kahvilla, kun se vihdoinkin pääsi MM:stä eroon. NN oli iloinen, kun lopultakin pääsi yksin liikkumaan ja söi purukumia, kun ei sitäkään saanut aikasemmin tehdä. Sitten se sylkäs purkan ilmaan ja saksipotkulla potkas sen kahvilan ikkunaan niin lujaa, että se jäi siihen kiinni. Ensihölmistyksen jälkeen naurettiin niin, ettei meinattu kahville päästä. Lopulta NN sanoi, että olipa kivaa ja tekipä hyvää. Että ala vaan riehua iloissasi, mutta varmista, että kroppa kestää!!!" Pienet ilot voivat olla suuria hetkiä.

Klikkaa nappia, niin pääset katsomaan muita värikollaaseja.