Kevät on selättänyt talven. Lupasin lähteä tänään lenkille, kun ei ole mitään. Kannatti kuitenkin kerätä traskuista lippuset ja kertää yhteen paikkaan eli kalenteriin ja päivä olikin täynnä kaikkea. Mutta kävelemään ehti silti yhdessä välissä.

Jokin positiivinen olikin tarpeen, kun eilinen oli allergiaoireiden takia vähän turhan paha päivä ja mielessä pyöri, että se oli mulle tahallaan aiheutettu. Heti aamulla oli kampaaja ja tuntui mukavalta, kun se sanoi, että hiukset näyttää hyvältä, kun vajaa vuosi sitten olivat aika surkeat. Shampootonta aikaa olen viettänyt joulukuun alusta ja aika nopeasti se alkoi näkyä. Alussa pesupähkinäliuosta, vieläkin välillä, useinmiten käytän munankeltuaista ja sokeria.

Lapsuudenystävän kanssa oli maailmanparannuskävelyä metsässä.

Aurinkoisten paikkojen muurahaispesissä oli kevätsiivouksen aika. Kotonakin pitäisi, mutta on olevinaan niin paljon kaikkea muuta ja töitäkin pitäisi ehtiä tehdä.

Kurkia yritimme laskea, mutta eihän ne osanneet lentää järjestyksessä riittävän kauan. Tästä laskin, että niitä oli 32. Hetken päästä parveen liittyi kolme kurkea lisää.

Siipirikko, joka lenteli koivun ympärillä. Nokkosperhosia näkyi useita.