Työjakso on tällä kertaa ohi ja työ tarkistettu ja postitettu. Aika avata ovea omiin juttuihin välillä.

Siskon ompeluksista jääneitä indigopaloja ja samettilankaa - siskon roskia myös. Pitsinpala on omaa indigovärjäystä.

 

Kokeilin kloritella tuommoista metallilaattaa. Johonkin kohokuviotekniikkaan, kait sillä on jokin nimikin. Kuva ei oikein onnistunut. Tikkailin päälle siskon samettilankaroskia ja sivuun vähän oranssia. Tuon siksakkipompulatikkauksen otin käyttöön yhden puhelun jälkeen, kun olin joutessani piirrellyt jotakin tuollaista.

 

Suoristelin opiston näyttelyyn kankaalle tehtyä syanotypiaa kehykseen sopivaksi. Viime tingassa ja kiireessä jäi roskat esiin. No, ei niiden heittäminen roskiinkaan ole ollut käytön este. Tuossa ne nyt on taustana ja vähän mielikuvitusta käyttäen siihen tuli järvimaisema ja tuo saunapostimerkki löytyi jostakin vanhasta kirjekuoresta muutamaa päivää aiemmin.

 

Kloritevärjätyn kankaan kuviotonta suikaletta, peitteestä jäänyttä mustavalkoista tilkkuraitaa. Repusta meni nyöri tuusannuuskaksi ja tuossa on uuden nyörin purkautuneet päät. Liian monia senttejä, kyllä pitäisi muistaa sitoa jollakin säilyttämisen ajaksi, vaikka teipillä. Mutta tässä se nyörinä hukkapalaksi tullut menin käyttöön.

 

Tämä on menossa äidille. Taustassa on vihreäruutuinen jämätilkku ja pari pätkää hulpioita. Kukka on jossakin vaihdossa tulleesta isosta ruusunterälehdestä (muotoonpuristettua kangaasta). Siinä on vähän vanua sisällä. Lehden tein tikkaamalla.

Tänään valmistui lisää kortteja. Pari päivää on mennyt omia asioita hoitaessa ja väliajat olen istunut koneella. Osan aloitin aivojen virkistystauoilla jo kuluneiden  kahden viikon aikana.

Nyt lähden houkuttelemaan Nukku-Mattia kaverikseni.