Nämä valmistuivat jo heti edellisten perään, mutta en ole ehtinyt laitella esiin. Isompikin työ on vaiheessa, mutta näillä helteillä ei ompelut maistu. Onneksi on jo luvassa viileämpää niin olo kohentuu.

Vielä löytyi pari reunuksetonta höyhenkorttiakin. Ehkä olivat jo viimeiset. Höyhenet ovat painettuja tai kirjottuja. Pikkusilput jäivät yhden kesäkurssin värioppimateriaaleista.

 

Pöydälle jäänyt punaista silppua. Brodyyripalassa on kuvansiirtoliimalla siirrettyä sanomalehden kuvaa. Kaipasin tuohon jotakin mustaa, mutta kaikki sillä hetkellä löytyvät olivat liian tiiviitä, joten kirjoin jonkinlaisen pitsikuvion.

 

Pohjalla keltaisia jäännöspaloja. Tuo musta on muovia, en tiedä mikä se on ja mistä se on tullut. Kerran kauan sitten se vain oli keittiön pöydän kulmalla eikä kukaan osannut sanoa mikä se oli tai mistä se oli tullut. Heitin laatikkoon ja ajattelin kokeilla aurinkovärjäyksissä. Kun hain sitä, se ei ollut missään ja kun en olisi tarvinnut sitä, niin se putkahteli esiin tavaroiden välistä vähän väliä. Aika vekkuli siis.

 

Edelleen keltaisia kaitaleiden päitä. Musta kuvio tuli lähti uusien sukkien muovikoukuista. Noita mulla on muutamaa mallia odottelemassa kortteihin pääsyä. Tämä on eka valmistunut, jossa olen oikeasti käyttänyt noita muoveja.

 

Tähän keräilin pelkkiä roskia, piirtelin vapaalla tikkauksella ja ompelin kukkaompeleella niityn.