Uusin tilkkutyö valmistui muutama päivä sitten. Paria seuraavaa olen ommellut vuorotellen, mutta ainakin toisessa on nyt jonkinlainen tökkäystauko, kun se ai alkanutkaan vastata mielikuviani.


Sanatyön blokit olen tehnyt jo noin 15 vuotta sitten hulpioista. Ennen lisäyksiä ja tasauksia työ näytti aika hurjalta. Laitoin tekstejä polttopainetusta kankaasta applikoimalla ja tikkauksiin. Kankaasta on yhden lauseen kirjaimet, mutta sikin sokin, tikkauksissa lauseet ovat periaatteessa luettavia, mutta osa on jäänyt nappien alle. Kankaissa oli heleimmällä vihreällä mustia paksuja viivoja, jotka tulivat liikaa esiin. Mustalla lisätyn lauseen jälkeen vähemmän, mutta edelleenkään en tykännyt niistä, joten aloin peittää niitä napeilla, joita ompelin tähän työhön 101 kappaletta. Onneksi yhteenkään ei tarvinnut tehdä reikää!Nämä tekstit ovat polttopainetulla kankaalla tai konekirjonnalla.
Kirjaimet kaipaavat kirjaimia. Yhdessä ne muodostavat sanoja.
Sanat kaipaavat toisia sanoja, yhdessä ne muodostavat sanojen ketjuja, järjestäytyvät lauseiksi. Lauseilla voit kertoa viestejä, kuten
* Olet huippuhyvä tyyppi. Juuri sinä!
* Olet paras juuri sellaisena kuin olet.
* Onni ja tyytyväisyys ovat mielentiloja meissä itsessämme.Koko työn voi nähdä näyttelyssä TilkkuVirrat festivaaleilla.

19.7.-1.8.2010
Elämisen jälkiä

Luovan tilkkuilun kilta Neuliaisten näyttely Virtain Perinnekylän Makasiinissa.
Avoinna joka päivä 11-17.