Käytiin äsken siskon kanssa viemässä valmistuneet Etiopia-nutut liikkeeseen, joka toimittaa niitä eteenpäin. Alunperinhän meidän piti lähettää ne itse. Kun näin valmiita nuttuja lankakaupassa ja varmistin, että se välittää sytomyssyjen lisäksi niitäkin eteenpäin, ostin postimaksurahalla bambulankaa ja virkkasin sytomyssyjä. Kaksi vein nyt samalla ja yksi on siskon mökillä vähän keskeneräisenä. Jämälangoista tulee ehkä yksi raidallinen...tai sit pitää käydä ostamassa vielä lisää yksi kerä, niin saan siitä myssyn ja jämistä toisen.

Kaksi äidin ja 17 siskon neulomaa nuttua. Sadepäivien käsityö mökillä...vaan eipä näytä siskolikka malttaneen sateita odotella.

Vasemmalla olevat kaksi sinikirjavaa tulivat Elalta ja nuo loput ovat minun neulomiani. Tummin on luumunpunainen eikä tässä kuvassa näy lainka, että siinä on edessä keskellä palmikko. Kun lanka oli noin tumma, niin tuntui tylsältä olla tekemättä siihen mitään jujua.

Liike ottaa nuttuja vastaan edelleen, joten eiköhän noita synny vielä joitakin. Helppoa teevee-elokuvaneulomista. Kun langat ovat valmiiksi kirjavia, niin ei tarvi miettiä raitojen laskemistakaan.