Kävin kaupungilla, hieno ilma. tulin kotiin, tyhjensin kassin, söin lehteä lukien suklaapatukan ja - mitä ihmettä! Satoi lunta niin, että naapuritalo erottui vain hämärästi. Eilen tuuli riepotti lunta niin vaakasuuntaan, että hiutaleet tuskin pääsivät laskeutamaan maahan ainakaan seuraavan kymmenen kilometrin matkalla. Siskoni sanoi muinoin, että keväällä on sekarotuiset ilmat. Tämä taitaa nyt olla sitä.

 

Leikkelin keittiön tulilatvasta kuihtuneet kukat pois. Eihän siihen jäänyt juuri mitään, joten lähdin kukkakauppaan. Samalla saisin parvekkeelle narsissin. Olin eilen nähnyt niitä jo kaupan pihalla, 4,70 kpl, nämä pienet oli ehkä vähän halvempia. Kysyin hintaa ja myyjä sanoi, ettei yksi miltään näytä, saat kympillä neljä. Otin sit neljä, vaikka tiesin, että ruukkuuni mahtuu hieman sullomalla maksimissaan kolme. Valitsin semmoiset, jotka vielä kukkivat aika vähän, mutta nuppuja oli mahdollisimman paljon. Keltaiset ruukut jäivät kurjasti näkyviin suojaruukun reunojen yli, mutta näin talvella voi kietoa huivin lämmikkeeksi. Tuli sit tuollekin edes jotain käyttöä. Neuloin sen viime talvena. Lanka oli hyvä vyyhdissä, mutta en tykännyt siitä neuleena. Pipon vein kirpparille silloin heti, huivin jätin lenkkihuiviksi, mutta se on pysynyt korissa koko talven.

Ja se neljäs. Joulukukista oli jäänyt yksi silmiini väärän värinen ruukku. Olin menossa violetin henkilön kanssa pitsalle (salmiakkipitsaa mulle) ja olin jo kaupassa päättänyt pakata jotenkin sen neljännen narsissin hänelle - ja heti mentyäni parvekkeelle etsimään jotakin sopivaa, näin violetin suojaruukun. Siinä oli ollut violeteilla koristeltu joulukukka ja kokonaisuutena tykkäsin siitä silloin kovasti. Mutta nyt - kiertoon!  Silmäniloa ystävälle.

Viikonloppuna on odotettavissa ihaninta mitä äiti ja mummu voi luokseen toivoa! Tulossa koko sakki! Jess!!!

Hyvää viikonloppua sinullekin!