Kerimäni taikapallo näyttää pyörineen perille Lady Galatean neuleisiin. Ekaa kertaa osallistuin tämmöiseen ja olin aika huikean innostunut. Aloitin laittamalla esiin "pakollisen" määrän vermeitä ja sitten etsiskelin lisää, sitä mukaa, kun jotakin tuli mieleen. Kerän sisään tuli jääkaappimagneetti, jonka ostin jo ennen kuin tiesin kuka tulee pallon saamaan. Ajattelin, että luultavasti joka tapauksessa joku, joka tekee käsitöitä ja/tai askartelee ja silloin on ennen pitkää tilanteessa, jolloin alkaa kerääntyä varastoa - sitähän pitää olla, että yllättävänkin inspiraation iskiessa on materiaalia. Joten Veni, vidi, Visa - Tulin, näin ja shoppasin.

Värikkäät parsinneulat näyttivät niin iloisilta, että niitä oli pakko ostaa. Käyvät neuleisiin ja lankavaihdossa siis luultavasti saajankin tarpeisiin. Lapsiperheessä on kätevää olla muovinipsuja, joilla saa pidettyä sukkaparit yhdessä. Miniän vinkki jo paljon ennen taikapalloja, se pitää sukat yhdessä pyykkikorissa ja pesukoneessa.

Minulle oli aika yllätys, että kerästä alkoi muodostua pyöreä, odottelin jotakin paljon epämääräisempää.

Yhden ruusun alta pääsi aloittamaan purkamisen. Paketin namirasian laitoin erikseen ja pari villahuovutusta lisäksi, että taikapallo sai vähän matkaseuraa eikä alkanut matkalla villiintyä hyppimään ympäri laatikkoa.

 

Tämä oli sen verran mukava, että luulenpa näitä syntyvän lisää. Synttäreitä ja muita viemisiä... onkohan tämä alunperin jonkun lankakauppiaan idea :)