Multa tilattiin yksi sydänkortti - tai vastaava. Ehdin tehdä neljä vaihtoehtoa valmiiksi ja yksi jäi kesken, kun sitä viimeistelyideaa ei vain putkahtanut ajoissa.

Romperasiasta löyyti yli jäänyt 5x5 cm vaihtoon ompelemani pala, viimeistelemätön. Siinä on harkkosaksilla leikattuja suikaleita ja muovia, josta on stanssattu paljetteja. Leikkasin sydämeksi. Pohjakangas on kiiltävää, vuorikangasta. Kukkapaljetit on kuitunauhan alla ja sydämen applikoin päällimmäiseksi.

 

Myös tämmöinen löytyi. Muistin, kun näin. Harjoittelin paperitekniikkaa joskus, ainakin 15 sitten. Ompelin laihan ja pullean sydämen. Molemmat on jääneet pyörimään laatikkoon. Toinen on nyt korttina.

 

Samaa pohjakangasta kuin ekassa, hopeanvärisiä tähtiä ja kullanväristä kuitunauhaa sekä Amor-nauhaa. Tähänkin kaipasin vielä jotakin, ehkä ompelen tähtien keskelle kirkkaat helmet.

 

Kiiltävää punaista, kullanväristä kuitunauhaa, Amor-nauhaa ja pitsiä. Lisäksi pari sydäntä. Leikkasin ensin yhden sydämen, kankaasta, jossa oli liimaharso takana. Sydämne leikkasin spiraalimaisesti ja sen kapean kaitaleen vielä kahtia, niin sain kaksi sydäntä. Tämän tilaaja valitsi.