No, ei mennyt. Aika monesta paikasta löytyi pieni reikä, mutta tässä ne eivät haittaa. Vanha pikkuliina sai uuden elämän. Olen jotakin tämmöistä työtä varten ostanut kaksi erisävyistä silkkinauhaa, mutta ne ilmestyvät laatikoista esiin vain silloin, kun en tarvitse niitä. Ei mulla oikeastaan nauhoista(kaan) pulaa ole, mutta nämä tähän työhön käyttämäni on tullut hankittua johonkin, jota en nyt muistanut. Tai sitten nämä ovat niitä jos-joskus-sattuu-tartteen-ostoksia.



Poistin nauhojen reunasta kuparilangat ja ompelin vanulle+pohjakankaalle. Liinaan leikkasin ruusujen muotoisen aukon, käänsin sen reunat ja ompelin ruusut paikoilleen. Verholehdet on pellavakankaan kulmarepaleita. Värjäsin ne aika reilusti vedellä laimennetulla silkkivärillä.



Liinaosan tikkausten kuvioaihe löytyi kirjonnasta. Reikäommelkuvioiden alla on puuvillakankaan ja liinan välissä sininen organza, sävyttää kuviota vähän tummemmaksi.
Tässä suunnassa työ näyttää mielestäni parhaalta. Tein sen pystyyn ja jos nyt päätän, että se on näin, niin signeeraus jää oikean yläkulman tikkauksiin.