Juhannus mökillä. Venekin oli ahkerassa käytössä, kun laskimme verkot aamuin illoin ja samalla uistelimme. Tai siis mä soudin (noin 30 vuoden tauon jälkeen) ja koitin vain vähän kokeilla kalastusvermeiden käyttöä. En sotkenut pahasti mitään :)) Soutelua joellakin, airoja mahtui juuri ja juuri käyttämään. Kaunis kesäinen ilma, vähän tuulta ja paljon auringonpaistetta. Aurinkoisimmilla rannoilla kurjenmiekat lopettelivat kukkimistaan, sudenkorennot lentelivät enimmäkseen tuplina, paitsi tuo jokin tumma, joka näkyy kuvassa. Kaksikerroksisia vesimittareita näkyi myös jonkinverran.





Juomassa ollut peuranvasa päästi lopulta aika lähelle.





Paikallisen metsästysseuran juhannusjuhlassa sai syödä vatsansa täyteen rosvopaistettua peuraa ja salaatteja. Syönnin lomassa käytiin toisella järvellä kokolla. Matka kylän halki taittui välillä melko äänekkäälläkin traktorikyydillä. Lähtiessä vaihdoin vaatteita ja jätin kameran pois taskusta. Kokko- ja muut juhlakuvat jäivät ottamatta. Paluun jälkeen oli tarjolla lisää peuraa, mutta me ei enää jääty syömään. Lavatanssitkin olisi ollut ihan lähellä, mutta lopulta ei sit lähdetty sinnekään.



Siskon mökilläkin tuli piipahdettua syömässä hyvää kalakeittoa ja rupattelemassa suvun kanssa.
Vielä juhannuspäivänä oli pystyssä edellisenä yönä noussut humalaisen halkopino. Vinoudestaan huolimatta se näyttää kestävän paremmin kuin omat ladelmani muutama viikko sitten - ehdin viime tingassa väistää, kun osa siitä rojahti alas.