Monenlaista on tapahtunut korttirintamalla, ystävänpäivää, syntäreitä ja kortteja ihan muuten vain. Olin ohjaamassa ystävänpäiväkorttien tekemistä ja samalla valmistui muutama omaankin käyttöön. Korttipohjat olivat vanhaa varastoa, kuvat stanssattu tapeteista ja muutama kissa- sekä tekstitarra.

wwYst_p%C3%A4iv%C3%A4_4-normal.jpg

wwYst_p%C3%A4iv%C3%A4_kukka2-normal.jpg

Kolmesta erilaisesta kukasta tuli yksi.

Osa kartongeista menee stanssilla läpi hyvin, mutta osa on sen verran tiukkoja, että niihin jää lähinnä painallukset. Monimutkaisia kuvioita ei kaanta edes yrittää. Paitsi reunapitsejä, mutta työkalut jumittuvat aika usein.

Korttipohjani ovat monenlaatuisia. Kun olin monet kerrat teettänyt korttipohjia painossa, niin kerran sain laatikollisen vanhoista heidän hyllyihin kerääntyneistä mallikartongeistaan tehtyjä pohjia.

wwYst_p%C3%A4iv%C3%A4_3-normal.jpg

wwYst_p%C3%A4iv%C3%A4_kukka1-normal.jpg


Lapsenlapsen kanssa kuluu aika hyvin kortteja askarrellessa. Monenkaan yrityksen jälkeen en saanut äidin ja isän ystävänpäivälortista siirrettyä kuin toisen puolen. Tämä taiteltiin ja sille tuli vielä mittojen mukaan tehty kuori.

wwEllintekem%C3%A42-normal.jpg

Toisella puolen pöytää tein isälle synttärikorttia (88v). Tähän lisäsin kuvan oton jälkeen vielä tummaa sinistä tukemaan pitsireunaa.

wwIs%C3%A4_88-normal.jpg

wwIs%C3%A4_88_kuori-normal.jpg

Kuori tapetista. Sidoin kiinni nauhalla (jonka sitten takavarikoin, kun isä oli korttinsa avannut :).


wwAapolta-normal.jpg

Nuorimman lapsen perhe toivotti hyvää kevättä. Leikkausjäljistä päättelin, että kortissa on nuoren miehen omia leikkausharjoituksia ja väritys. Sydänraami on jommankumman vanhemman käsialaa.